Nanoil-hiusöljy

Nanoil-tuotetta suositellaan kaikille, jotka haluavat pitää huolta päänahastaan. Tuotteesta on olemassa kolme versiota, joten jokainen löytää varmasti itsellensä sopivan öljyn. Voit valita Nanoil heikosti huokoisille hiuksille, Nanoil normaalisti huokoisille hiuksille tai Nanoil erittäin huokoisille hiuksille. Jokainen tuote sisältää korkealaatuisia ainesosia, jotka ravitsevat sekä hiusta että päänahkaa, kasviöljyjä, vitamiineja, silkkiä, keratiinia ja UV-seuojaa.

Kaikki tämä mahtuu tiukasti kiinnitettävään 100 ml -pulloon.

Katso kuinka Nanoil toimiiparas hiusöljy Nanoil

Nanoil-hiusöljy toimii sekä hiuksissa että päänahassa. Nanoil erittäin huokoisille hiuksille uudistaa vahingoittuneita hiuksia, vahvistaa hiusten follikkeleita, poistaa hilseen merkit, kiillottaa, poistaa sähköisyyttä ja ehkäisee kihartumista. Nanoil normaalisti huokoisille hiuksille taas estää kaksihaaraisten syntymisen, normalisoi talirauhasten toimintaa, syventää hiuksen normaalia väriä, kosteuttaa ja helpottaa stailausta. Nanoil heikosti huokoisille hiuksille antaa lisää volyymia, rajoittaa talineritystä ja helpottaa stailaamista. Kiitos luonnollisten ainesosien jokainen Nanoil-tuote antaa päänahalle vitamiineja, mikroravinteita ja muita tärkeitä ainesosia.

Tiedätkö kuinka käyttää Nanoilia?

Voit levittää Nanoil-öljyä joko kuiviin tai märkiin hiuksiin ja joko shampoon tai kuivaamisen jälkeen. Hiuskosmetiikkatuotetta voi myös levittää päänahkaan ja hiusten juurille. Tuote toimii myös yhdessä muiden hiustuotteiden kanssa. Miehet voivat käyttää Nanoil-tuotetta partaan.

Mitä Nanoil-hiusöljy sisältää?

Nanoil-hiusöljy sisältää monia luonnollisia ainesosia, jotka on valittu tarkasti sopimaan yhteen kolmen eri hiuslaadun kanssa. Näiden kolmen tuotteen koostumukset eroavat toisistaan. Tuotteista löytyy kasviöljyjä, A- ja E-vitamiineja, UV-suojaa, silkkiä, lanoliinia, keratiinia, pantenolia, kerastimia ja baicapilia.

Yhteenveto: Nanoil-tuotteita sovitellaan kaikille hiustyypeille: heikosti, normaalisti ja erittäin huokoisille. Tuote pitää erittäin hyvää huolta latvoista ja pitää päänahan kosteutettuna. Jos hiuksesi ovat kuivat tai rasvaiset, Nanoil-hiusöljy on paras vaihtoehtosi.

Hyvät puolet:

  • sisältää kasviöljyjä ja muita tärkeitä ainesosia
  • kosteuttaa ja uudistaa latvoja
  • ravitsee päänahkaa
  • suojaa ulkoisilta vahingoittavilta tekijöiltä
  • helpottaa stailausta ja kampaamista
  • ehkäisee hiustenlähtöä
  • tuotteen levittäminen on erittäin helppoa
  • pullossa on 100 ml öljyä

Huonot puolet:

  • mustan lasin takia öljyn määrää on vaikea nähdä

lisää tietoa Nanoil tuotteista voi löytää osoitteesta www.nanoil.fi