Argan oil from John Masters Organics

Sitä suositellaan kaikille hiustyypeille. Argan oil from John Masters Organics koostuu luonnollisista ainesosista. Sen takia jopa herkän ihon ja hauraat hiukset omaavat ihmiset voivat käyttää sitä. Samaa tuotetta voi myös käyttää kasvojen ja vartalon hoidossa. Tuote tulee pienessä pullossa (59 ml) pipetin kanssa.

Auttaako John Masters Organics Argan Oil myös sinua?

Lue miten Argan oil from John Masters Organics toimii

Argan Oil from John Masters Organics vaikuttaa sekä hiuksiin että päänahkaan. Se auttaa ylläpitämään hiusten kosteustasapainoa ja pH-arvoa. Tuote tarjoaa hiuksille kestävyyttä ja pehmeyttä; hiuksesi ovat kiiltävät ja kauniit heti käytön jälkeen. Argan Oil from John Masters Organics tarjoaa myös monia ravintoaineita, jotka pitävät hyvää huolta hiuksistasi ja päänahastasi päivittäin. Jos se ei vielä riitä, tuote helpottaa harjaamista ja ehkäisee takkuja. Taatusti loistava valinta pitkähiuksisille naisille.

Tiedätkö miten Argan oil from John Masters Organics hiusöljyä käytetään?

Käytössä ei ole mitään epätavallista. Pakkaus on varusteltu pipetin kanssa, joka helpottaa oikean määrän annostelua. Sinun tulisi tietenkin sopeuttaa annos hiustesi pituuteen ja paksuuteen sopivaksi. Öljyä voi myös asettaa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, joko kaikkialle tai vain latvoihin. Hiero öljy perusteellisesti ja anna vaikuttaa noin tunti. Sen ajan kuluttua, pese hiuksesi shampoolla ilman SLS:ää tai SLES:iä. Voit myös John Masters Organics argan oil öljyä föönauksen jälkeen; tällä tavalla hiuksistasi tulee silkkisen pehmeät ja kiiltävät.

Mitä Argan oil from John Masters Organics sisältää?

Tuotteen pääainesosa on arganöljy. Sitä saa arganpuuksi (Argania spinosa L.) kutsutun puun siemenistä, joka kasvaa pääasiassa Afrikan pohjoisosissa. Arganöljy sisältää monia vitamiineja, hivenaineita ja rasvahappoja. Ne ovat vastuussa hiusten ja päänahan hyvän kunnon palauttamisesta. John Masters Organics oil öljyn sisältö tarjoaa myös antioksidanttisia ominaisuuksia ja on luonnollinen auringonsuoja. Se vähentää myös vapaita radikaaleja ja suojaa haitalliselta UV-säteilyltä.

Yhteenveto: Jos sinulla on vaurioituneet ja elottomat hiukset, voit vapaasti käyttää Argan oil from John Masters Organics öljyä. Käsittely tuo taatusti mahtavia tuloksia ja hiuksistasi tulee vahvat ja terveet. Sen lisäksi päänahkasi tulee myös hyötymään siitä. Jos hiuksesi vaativat elvytystä ja suojaa haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä, John Masters Organics argan oil tulee olemaan paras hoitokeino. Kokeile sitä itse ja et tule katumaan sitä.

Hyvät puolet:

  • ravitsee hiuksia ja päänahkaa
  • tarjoaa hiuksille vitamiineja
  • helppokäyttöinen
  • sisältää arganöljyä ja luonnollisia antioksidantteja.
  • ensimmäiset tulokset ovat huomattavissa muutaman käyttökerran jälkeen

Huonot puolet:

  • pieni koko