Moroccanoil Treatment Light

Oil Moroccanoil Treatment Light on suunniteltu vaaleille, platinavärjätyille ja harmaille hiuksille. Tämäntyyppiset hiukset ovat alttiimpia vaurioille ja haitallisille ulkoisille tekijöille. Siksi ne tarvitsevat erityishoitoa, jonka vain tämä tuote voi tarjota.

Kokeile itse ja katso toimiiko se!

Lue miten Moroccanoil Treatment Light toimii

Moroccanoil Treatment Light hiusöljy tarjoaa kiiltoa ja pehmentäviä ominaisuuksia. Se auttaa muotoilemaan hiukset ja kesyttää kurittomia hiuksia. Tuote ravitsee hiustuppia antaen hiuksille tilaa tulla terveemmiksi, kauniimmiksi ja vahvemmiksi. Tuotteen sisältämät ainesosat omaavat antioksidanttisia ominaisuuksia, suojaavat päänahkaa vapailta radikaaleilta ja haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä. Moroccanoil Treatment Light Oil tekee harjaamisesta helpompaa, lyhentää kuivumisaikaa ja tarjoaa terveen kiillon. Se tekee myös hiuksista sileät ja auttaa luomaan lempikampauksesi.

Tiedätkö miten Moroccanoil Treatment Light hiusöljyä käytetään?

Aseta yksi tai kaksi pumppausta Moroccanoil Treatment Light oil öljyä puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin. Aseta tuotetta hiusten keskiosasta alaspäin; hiero öljyä latvoihin. Anna hiusten kuivua luonnollisesti tai föönaa. Tuotetta voi myös laittaa kuiviin hiuksiin tehdäkseen niistä sileät ja vähentääkseen takkuja ja sähköisyyttä. Moroccanoil Treatment Light hiusöljyä voi myös käyttää lisänä suosikki hiusnaamioosi tai hoitoaineeseesi.

Mitä Moroccanoil Treatment Light sisältää?

Moroccanoil Treatment Light hiusöljy sisältää arganöljyä. Se on yksi arvokkaimmista ainesosista hiusten ja päänahan hoidossa. Arganöljy on täynnä vitamiineja, rasvahappoja, antioksidantteja ja sisältää auringonsuojan. Näiden ainesosien ansiosta hiuksistasi tulee todella kauniit.

Yhteenveto: Jos haluat lisätä hiuksiisi kiiltoa ja tarjota niille sopivan määrän vitamiineja, käytä Moroccanoil Treatment Light öljyä. Tämä tuote on myös hyödyllinen naisille, jotka värjäävät hiuksiaan usein tai ovat huomanneet ensimmäiset harmaat hiukset. Jos haluat vahvistaa hiuksia, käytä Moroccanoil Treatment Light öljyä suosikki hoitoaineesi tai naamiosi kanssa.

Hyvät puolet:

  • sisältää arganöljyä
  • suojaa vapailta radikaaleilta
  • ravitsee päänahkaa ja hiuksia
  • mukava applikaattori
  • voi käyttää lisänä hiusnaamioihin ja hoitoaineisiin

 Huonot puolet:

  • suositellaan vain ohuille ja vaurioituneille hiuksille
  • ei omaa miellyttävää tuoksua
  • koostumus ei ole tarpeeksi paksu