Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care

Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care on suunniteltu harjaamiseen ja muotoiluun. Se voi käsitellä jopa hyvin takkuuntuneita hiuksia, kesyttää kurittomia hiuksia ja edesauttaa harjaamista.

Jos sinäkin kärsit tästä ongelmasta, käytä Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care öljyä.

Lue miten Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care toimii

Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care vaikuttaa hiusten sisäiseen ja ulkoiseen rakenteeseen. Tuote tekee hiuksista pehmeät, sileät ja helpottaa harjaamista. Se tarjoaa myös hiuksille monia ravintoaineita, jotka vaikuttavat hiusten ulkoiseen rakenteeseen. Tuotteessa on kevyt koostumus, joka ei latista hiuksia, liimaa niitä yhteen tai aiheuta öljyistä päänahkaa. Hiukset saavat myös pehmeän ja miellyttävän tuoksun.

Tiedätkö miten Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care hiusöljyä käytetään?

Tuotteen käyttö on hyvin helppoa. Ravista pulloa kunnolla ennen käyttöä ja suihkuta kaikkialle hiuksiin. Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care öljyä voi asettaa kuiviin ja kosteisiin hiuksiin. Tuotteella suihkutetut hiukset muuttuvat kiiltävämmiksi ja kauniimmiksi ja märät hiukset ovat helpommat harjata. Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care tuotetta ei tarvitse pestä pois.

Mitä Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care sisältää?

Dove Nutrivite Solutions Nurishing Oil Care sisältää silikoneja, keinotekoisia parfyymeja ja kuivuutta sekä ärsytystä aiheuttavia ainesosia. Tuote sisältää myös seuraavia öljyjä: manteli, kookos ja argan. Kaikki ainesosat suojaavat ja ravitsevat hiuksia.

Yhteenveto: Jos haluat kuivata hiukset nopeasti ja tehdä harjaamisesta helpompaa, kokeile Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care tuotetta. Tuotetta voi myös käyttää, kun hiuksesi ovat elottomat tai liiallisen takkuiset ja sähköiset.

Hyvät puolet:

  • edesauttaa harjaamista ja muotoilua
  • antaa hiuksille sileyttä ja pehmeyttä
  • sisältää kolmea luonnollista öljyä
  • helppokäyttöinen
  • ehkäisee takkuja ja sähköisyyttä

 Huonot puolet:

  • ei hoida hiuksia kunnolla
  • voi aiheuttaa öljyiset hiukset ja päänahan liian suurissa määrissä
  • silikonit voivat estää ravintoaineiden imeytymisen hiuksiin
  • jos haluat öljyn toimivan paremmin, sinun on käytettävä lisätuotteita, esimerkiksi hiusnaamiota tai hoitoainetta