Bi-phase Kerastase Elixir Ultime

Bi-phase Kerastase Elixir Ultime hiusöljyä suositellaan ohuiden, hauraiden ja vaurioalttiiden hiusten hoitoon. Jos tämä on hiustyyppisi, tämä kauneustuote on luotu sinulle.

Sen ansiosta hiuksistasi tulee vahvat ja tuuheat jälleen kerran.

Lue miten Bi-phase Kerastase Elixir Ultime hiusöljy toimii

Kerastase Elixir Ultime vaikuttaa sekä pinnallisesti että sisäisesti. Se lisää hiuksiin pehmeyttä, sileyttä ja kiiltoa. Tuote takaa kaksinkertaisen volyymin, nostaa hiuksia juurista ja helpottaa muotoilua. Bi-phase oil from Kerastase Elixir Ultime ravitsee myös päänahkaa ja hiuksia, tarjoten niille A-, D- ja E-vitamiineja. Tuote suojaa hiuksia vapailta radikaaleilta, auringon säteilyltä ja muilta haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä.

Tiedätkö miten Bi-phase Kerastase Elixir Ultime hiusöljyä käytetään?

Kerastase Elixir Ultime on kaksivaiheinen tuote. Mitä se tarkoittaa? Siinä on kaksi kerrosta, jotka tulisi sekoittaa keskenään. Ravista pulloa hyvin ennen jokaista käyttökertaa. Tällä tavalla saat yhtenäisen koostumuksen, jota voit asettaa hiuksiin vaivatta. Kerastase Elixir Ultime pullo on varusteltu pumpulla. Purista pieni määrä tuotetta käsiisi ja hiero se sitten hiuksiisi.

Mitä Bi-phase Kerastase Elixir Ultime sisältää?

Kerastase Elixir Ultime hiusöljy sisältää neljää hyvin arvokasta ainesosaa. Nämä ovat seuraavat kasviöljyt: maissi, argan, kamelia ja pracaxi. Ensimmäinen ravitsee päänahkaa ja hiuksia syvästi. Arganöljy sisältää vitamiinien ja hivenaineiden voiman. Pracaxi öljy taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja kamelia öljy tarjoaa kiiltoa.

Yhteenveto: Ovatko hiuksesi elottomat ja vailla tarvittavia ainesosia? Kokeile tätä Bi-phase Kerastase Elixir Ultime hiusöljyä. Jos hiuksesi ovat ohuet, heikot ja vailla volyymiä, tämä tuote on oikea sinulle. Kokeile sitä ja tulet huomaamaan upeat tulokset.

Hyvät puolet:

  • sisältää neljää kasviöljyä
  • vaikuttaa: ulkoisesti ja sisäisesti
  • suojaa haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä
  • nopea ja helppokäyttöinen
  • vahvistaa hiuksia ja lisää volyymiä

Huonot puolet:

  • suositellaan ohuille hiuksille
  • toimii vasta tuotteen kerrosten sekoituksen jälkeen
  • intensiivinen tuoksu