Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist

Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist öljyä suositellaan kurittamaan kurittomia hiuksia, se auttaa hallitsemaan hiuksia ja vähentämään takkuja sekä sähköisyyttä. Jos hiuksesi ovat elottomat ja föönaat sekä suoristat ne usein, tämä tuote on myös sinulle.

Etkö usko? Kokeile ja näe miten se toimii.

Lue miten Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist toimii

Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist öljyä voi käyttää kevyenä hoitoaineena ja muotoilutuotteena. Sähköisyys ja takkuiset hiukset eivät enää tule olemaan ongelma. Tuote on myös hyvin kätevä muotoillessa, tarjoaa hiuksille kiiltoa, helpottaa harjaamista ja nopeuttaa kuivumisaikaa. Se suojaa hiuksia kuivaajan ja suoristusraudan kuumuudelta, auringolta ja hiusvärien tietyiltä ainesosilta.

Tiedätkö miten Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist hiusöljyä käytetään?

Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist öljyä voi asettaa sekä kuiviin että märkiin hiuksiin. Suihkuta tuotetta hiuksiin pesemisen jälkeen tai juuri kuivaamisen jälkeen. Asetettuna märkiin hiuksiin öljy edesauttaa harjaamista ja asetettuna kuiviin hiuksiin se antaa niille luonnollisen kiillon. Mikä parasta, ei ole tarvetta pestä hiuksia Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist öljyn käytön jälkeen.

Mitä Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist sisältää?

Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist sisältää joitain silikoneja ja parfyymeja. Lisäksi, löydät jojoba öljyä, bambuöljyä, rypälesiemenöljyä, avokado öljyä ja oliiviöljyä. Kaikki ainesosat sisältävät paljon vitamiineja ja mikroravintoaineita, jotka takaavat hiusten ja päänahan huolenpidon.

Yhteenveto: Jos sinulla on vaurioituneet hiukset, käytä Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist tuotetta. Käytätkö usein kuivaajaa, suoristusrautaa tai kiharrinta? Värjäätkö hiuksesi, muotoilet ne ja altistat ne kuumuudelle usein? Jos kyllä, Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist tulee tarpeen päivittäisessä hiustenhoidossasi.

Hyvät puolet:

  • kesyttää kurittomat hiukset, helpottaa muotoilua
  • edesauttaa harjaamista
  • kevyen suihkeen koostumus
  • suojaa auringon säteilyltä ja haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä
  • suojaa hiuksia föönatessa ja suoristaessa
  • sisältää luonnollisia ainesosia

Huonot puolet:

  • vaikuttaa vain pinnallisesti
  • voisi vaikuttaa paremmin hiusten sisärakenteeseen